diumenge, 15 de febrer del 2015

Traduir la identitat personal en identitat professional

A més de les vostres pròpies reflexions sobre com continuar la vostra formació, els vostres professors i professores us susciten a classe diferents opcions. També els pares influeixen directament en l’elecció vocacional i convé que parleu amb ells, com amb d'altres persones properes a vosaltres per ajudar-vos a trobar la vostra identificació professional. També us pot ajudar tenir alguna petita experiència laboral durant les vacances.

La consciència de tenir les qualitats que són requerides per la tasca professional per la què us interesseu també és important i per aquest motiu a principis de març farem una sortida a 
Les Basses per fer l'activitat Competències clau. Saber quines són les competències mes valorades en el mercat de treball i identificar el propi perfil competencial es fonamental per a triar el futur professional. 
Ara anem a veure què valorem més les empreses a l'hora de contractar algú. Clica al següent enllaç per veure:


Si vols conèixer les ocupacions amb més demanda clica al següent enllaç


Bé doncs, en aquests enllaços teniu per on començar:





Preparar-te per buscar feina? Sense formació no hi ha gaires possibilitats, però en l’enllaç següent trobaràs tota mena d’informació sobre aquesta feina de buscar feina!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada