dissabte, 14 de febrer del 2015

Què voldré fer jo?

Comencem pel principi: Saps de què t'agradaria treballar?

Desprès d'haver fet uns tests d'autoconeixement ara potser t'interessaria explorar algunes ocupacions i a partir d’aquí començar a pensar. Clica a l’enllaç anterior i visita les pàgines que et proposem, on trobaràs la descripció de diferents oficis. Llegeix i anota allò que trobis interessant.

Totes les coses noves en algun moment semblen impossibles davant els ulls dels incrèduls, però els altres no poden dir allò què podem o no podem fer, només nosaltres som capaços de marcar els nostres límits i metes. (...) No crec que hi hagi cap cimera que no pugui ser escalada per una persona que conegui el secret per fer realitat els seus somnis. Aquest secret especial jo ho resumeixo en quatre ces. Són la curiositat, la confiança, el coratge i la constància. De tots ells, el més important és la confiança. Quan creguis en alguna cosa, creu-ho sense dubtar i sense qüestionar ".  Walt Disney


Ara ja fa unes setmanes que veu anar al centre Les Basses a fer el :

Test d'interessos professionals  

Si vols repetir-lo, clica l’enllaç anterior. Ara potser t'interessa seguir explorant les ocupacions. Clica als enllaços següents i pren nota per després poder reflexionar. Tot seguit, uns quants enllaços amb més possibilitats de consultar oficis i professions. Consulta a fons les que t'interessin:


Ara tornem a reflexionar. Segons el mètode Holland, l’elecció de professió és una expressió de la personalitat. Es pretén confrontar personalitat i camps ocupacionals i fer una elecció simulada per mesurar la maduresa personal i psicològica. 


Fer el qüestionari anterior no et resoldrà tots el dubtes que tens, però segur que una mica t'orientarà, trigaràs poc a fer-lo i et dóna un resultat senzill de consultar. Clica l’enllaç de dalt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada